1

Onderwerp: Smeuige botercreme

Hallo mensen,

Hoe maak ik smeuige botercreme om mee te vullen.
En hoe doe ik er bijvoorbeeld een smaak van bailys erdoor?
Of hoe maak ik bokkenpootjesbotercreme?

Ik ben er achter gekomen dat ik altijd maar gewoon 1:1 botercreme gebruik en dat word altijd rete hard.

Ik wil nu eens iets smeuigs maken.

Hoe doen jullie dat er waar halen jullie de insiratie vandaan?

Iemand een nederlandse site voor mij?

Groetjes Knollie

Uit je dak met GEBAK!!!!

2

Re: Smeuige botercreme

De mix van funcakes gebruiken................en daar ofwel patidess doorheen doen of ipv water baileys erdoorheen of gehakte bokkepootjes..............

3

Re: Smeuige botercreme

En als ik nu zelf een keer botercreme wil maken?
Wat heb ik dan nodig?

Maar bedankt voor deze info!
Is me al iets duidelijker als dat ik ooit geweten heb  :o

Uit je dak met GEBAK!!!!

4

Re: Smeuige botercreme

Volgens mij worden alle vullingen met boter hard in de koelkast. De mix van FunCake ook. Daarom laat je de taart ook eerst op kamertemp komen. Bij 'recepten' staan verschillende botercremes......

5

Re: Smeuige botercreme

De meringue botercreme (met opgeklopt eiwit) is ook erg lekker. Mooi luchtig en een beetje zoet. Ook daar kun je Baileys of bokkepootjes doorheen doen. En het voordeel is dat je ermee kunt vullen en afsmeren.