1

Onderwerp: Hoe bewaren?

Ik heb donderdagavond een soort van kleine proeverij. Ik ga dus een aantal kleine taartjes maken met vullingen die allemaal niet in de koelkast hoeven. Ik wil dus morgen al beginnen aangezien het er wel 4 of 5 gaan worden. Als ik nu 1 of 2 taartjes klaar heb morgen hoe kan ik die dan het beste bewaren. Ik dacht zelf dus toch maar gewoon in de koelkast ook al zijn het vullingen die niet in de koelkast hoeven maar zeker ben ik er niet van  :think:.
Wie heeft raad??

2

Re: Hoe bewaren?

Ik zou ze in de koelkast bewaren.. kan nooit kwaad.. en dan een uurtje voordat ze komen proever er uit halen..

Succes!

Carpe Diem... dat heb ik zeker geleerd het afgelopen jaar..

3

Re: Hoe bewaren?

Ik zou ze op een andere relatief koele plek bewaren............door de hoge luchtvochtigheid en temperatuurverschil tussen koelkast en omgeving, kan je fondant/marsepein gaan condenseren, glimmen, smelten.............en dat wil je niet voor een proeverij?

4

Re: Hoe bewaren?

Dus in bv de kelderkast kan ook?