1

Onderwerp: Designertas taart

Ik ga volgende week met een taartvriendin zo'n handtas taart maken, maar nu vroegen we ons af of we nu biscuit of cake als basis moesten nemen.

In de verschillende how to's wordt nl. steeds over taart (biscuit?) gesproken, maar cake is natuurlijk makkelijker te snijden.

Wat kunnen wij het beste nemen?

2

Re: Designertas taart

ik zou bisquit nemen, is wat luchtiger en ook heel goed te snijden. Veel succes!

cakes, enjoy making, enjoy eating!!

3

Re: Designertas taart

Met biscuit lukt het ook prima! :D

4

Re: Designertas taart

Ja echt? Ik had me al helemaal ingesteld op cake, maar dan wordt het dus biscuit, bedankt voor de reactie dames :)

5 Laatst bewerkt door heleena (21-09-2012 21:53)

Re: Designertas taart

Het was toen erg leuk om samen te doen.

1) Tas van Theodora.

http://i537.photobucket.com/albums/ff336/hse_album/taarten/tas%20maken/IMG_3859.jpg

6

Re: Designertas taart

Wat een mooie tassen allebei, mooi printje ook  :thumb:
Het lijkt mij best wel een hele klus, vooral om dat printje er zo mooi op te krijgen

7

Re: Designertas taart

Bij die van mij was het makkelijk omdat het op een rechte plek zat.
Bij die van Theodora ging het wat moeilijker omdat het toch minder soepel is dan marsepein of fondant.

Re: Designertas taart

Mag ik vragen hoe je het printje hebt gedaan? erg leuk geworden!

Also known as beautyblogger http://www.tutorialsbysandy.nl

9

Re: Designertas taart

Op internet een design van Louis  Vutton (Colourlover) opgezocht en dit bestandje doorgestuurd naar Ria ( Ricake) en dan wordt het daar geprint en keurig thuis bezorgd.
De verwerking eigenlijk net zoals marsepein of fondant.

Re: Designertas taart

Heb even gekeken en opgeslagen, misschien komt het nog eens van pas! goede tip!

Also known as beautyblogger http://www.tutorialsbysandy.nl