1

Onderwerp: help, droge taart

hallo allemaal,
Wie kan mij helpen? op de een of andere manier zijn mijn taarten altijd wat aan de droge kant,tips zijn zeer welkom.

2

Re: help, droge taart

Waarom stel je je vraag in een 'voorstel' topic?
Ik zal je even melden, dan wordt je verplaatst naar Bakken en Vullen....

3

Re: help, droge taart

Ons kent ons is bedoeld om je voor te stellen, niet voor bakvragen.
Als je titels, omschrijvingen en sticky's leest, wordt vanzelf duidelijk waar je je vragen kwijt kunt.

[MOVE] --> Bakken & Vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: help, droge taart

Misschien te lang in de oven geweest, of te heet.
Ik kijk meestal Na een half uur iedere tien minuten even bij mn taart.
Als hij een beetje terugveert als je er zachtjes op duwt dan is hij meestal goed.
Als je het beslag zelf maakt met bloem is het belangrijk dat je de bloem niet in het beslag mixt, maar spatelt met een lepel.
Hoop dat je er iets aan hebt!
Xx

5

Re: help, droge taart

@sweetsuus,
bedankt voor je reactie,heb zeker wat aan je info


en voor de andere reacties,
sorry ik weet dat ik verkeerd zit het lukte mij niet om mijn bericht te verwijderen,zal beter opletten de volgende keer