1

Onderwerp: fondant smelt

Heeft iemand tips? Ik ben met m'n dochter en een paar vriendinnetjes cupcake's aan het versieren, we zijn bloemetjes aan het maken, het lukt vrij aardig maar het enige probleem is dat als ik het kelkje aan de onderkant vasthoudt om de blaadjes eromheen te wikkelen alles op den duur aan m'n handen vastplakt... met marsepein heb ik dat probleem minder wie heeft er tips voor me?

Alvast bedankt,
Groetjes Pauline

2

Re: fondant smelt

Je vingers beetje poederen met poedersuiker?

3

Re: fondant smelt

of met crisco?

Carpe Diem... dat heb ik zeker geleerd het afgelopen jaar..

4

Re: fondant smelt

Je handen even koelen onder de koude kraan en dan goed afdrogen, misschien dat het door de warmte plakt.

Say YES with joy. Say NO without fear.

Re: fondant smelt

Het is inderdaad door de warmte denk ik. Ik had ook ander fondant uitgeprobeerd. van de week met funcake's gemaakt en dat ging prima. deze was van regalice maar het plakte veel erger als die van funcake's.

Bedankt voor de tips. volgende keer wat crisco op mijn handen proberen.
Groetjes

Re: fondant smelt

Maïzena doet wonderen :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/