Iris-starter schreef:sanria schreef:halo iris
ik maak mijn kapsels altijd een dan van te voren.
dan is hij niet zo vers, en ik vind het een stuk makkelijker snijden.
ik doe hem wel even in een taartdoos (plasic zak kan ook)als hij koud is.
anders word hij wel droog.
succes met bakken het is een fijne/lekkere hobby!!
Bedoel je dat een kapsel makkelijk snijden is wanneer hij een dag oud is??
Hoelang van tevoren vul en bekleed je hem dan? En hoe doe je dat dan qua bewaren??
ik maak de kapsels de dag van te voren (meestal 's avonds) en bewaar hem zoals ik net al zei in een taartdoos of plastic zak.
deze zet ik dan in de bijkeuken
de volgende ochtend vul ik hem en smeer hem af.
zet hem de 3 kwartier in de koelkast om op te stijven.
daarna bekleed ik hem en versier/decoreer ik verder.
ik bak alleen voor familie en vrienden en neem hem altijd diezelfde dag mee (en het gaat ook altijd dezelfde dag op).
maar zoals men al zegt GEBRUIK het forum.
vooral de ZOEKFUNCTIE is erg handig.
er staan zoveel tips op het forum en er is al zoveel geschreven.
veel plezier met bakken en laat eens wat creaties zien