1

Onderwerp: Royal Icing zonder glycose???

De hoofding zegt eigenlijk al genoeg.....
Kan ik Royal icing maken zonder de glycose erin?
Zo ja.... hoe doen jullie het?

2

Re: Royal Icing zonder glycose???

Ik doe nooit glucose door mijn royal icing  :think:
Of bedoel je glycerine? Doe ik eigenlijk ook nooit :nooo

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Royal Icing zonder glycose???

glycerine hoeft alleen in Royal Icing als je je taart ermee wilt maskeren. Dan wordt de Icing wat minder hard.
Van glucose door icing heb ik nog nooit gehoord. :think:

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

4

Re: Royal Icing zonder glycose???

WHAHAHAHA sorry, ik bedoelde idd Glycerine  :o  :o  shame on me....
Maar thx voor de antwoorden. Kan ik al héééél wat mee.
Dus jullie volgen gewoon het recept maar dan zonder de glycerine. Ook om het op een CC te spuiten?

5

Re: Royal Icing zonder glycose???

Ik spuit alleen royal icing op een cupcake als hij hard moet worden voor de etalage :S Zou op een cupcake wat lekkerders doen...

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: Royal Icing zonder glycose???

Marianne schreef:

Ik spuit alleen royal icing op een cupcake als hij hard moet worden voor de etalage :S Zou op een cupcake wat lekkerders doen...

ja het lijkt mij ook niet zo lekker op een cc. Mierzoet....

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)