1

Onderwerp: Taart doorsnijden

Hoe kan je je taart het beste doorsnijden als je geen taartsnijder hebt?! En moet je hem eerst een nachtje in de koelkast of vriezer doen?

2

Re: Taart doorsnijden

Gewoon met een broodmes...

En niet in de koelkast doen. In de vriezer kan, sommige zeggen dat ie dan minder kruimelig is, maar hoeft niet perse. Wel is het beste om hem even een nachtje te laten rusten. In een zak, buiten de koelkast.

Don't just dream your life, but live your dreams too!

3

Re: Taart doorsnijden

Ik ben zelf niet zo handig in het doorsnijden van kapsels. Met zo'n taartzaag lukt me altijd slecht. Zelf gebruik ik altijd de springvorm als geleider voor mijn mes. Eerst 1 ontbijtbordje onder het kapsel en snijden langs de springvorm, daarna nog een bordje eronder voor de 2e laag. Dit is voor mij de prettigste manier en zo doet iedereen het op z'n eigen manier.