1

Onderwerp: Spoed! Rode PIP-taart - probleem met smaak?

Ik wil een kleine rode PIP-studio taart maken, het probleem is alleen dat ik mijn marsepein dan aardig diep rood moet kleuren. Ik heb geen No-Taste rood, en ook geen tijd meer om dat te halen.

Denken jullie dat die vieze smaak erg gaat doordringen?

En bakkers die al een rode taart hebben gemaakt, hoe zat dat bij jullie?

Bedankt!

2

Re: Spoed! Rode PIP-taart - probleem met smaak?

Wat bedoel je met vieze smaak?

3

Re: Spoed! Rode PIP-taart - probleem met smaak?

rood en zwart koop ik altijd al gekleurd en wel

Groetjes Nathalie

4

Re: Spoed! Rode PIP-taart - probleem met smaak?

Nee hoor , dat ga je echt niet proeven .

Carpe Diem !

5

Re: Spoed! Rode PIP-taart - probleem met smaak?

ik zou sowieso geen vieze kleurstof gebruiken :nooo  ;)

If life gives you lemons, make lemoncurd.

6

Re: Spoed! Rode PIP-taart - probleem met smaak?

Zo vies smaakt kleurstof niet hooor :D

Bij marsepein heb je eigenlijk best weinig kleurstof nodig om het mooi rood te krijgen  :Y
Zou me dus niet druk maken over of je dat gaat proeven.

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be

7

Re: Spoed! Rode PIP-taart - probleem met smaak?

Bedankt voor jullie reacties! :D

Nou het is gelukt hoor (bloesemtaartje staat in de parade)! Je proefde het gelukkig niet. Had wel mega-veel rood nodig :|
Misschien niet zo'n sterke rood.. Christmas Red.

Groetjes!

8

Re: Spoed! Rode PIP-taart - probleem met smaak?

Voor rood heb ik ook nooit zoveel nodig, bij het kleuren van marsepein dan. Wel kleur ik rood altijd ruim van tevoren zodat de kleur goed in kan trekken.

9

Re: Spoed! Rode PIP-taart - probleem met smaak?

.cake schreef:

Bedankt voor jullie reacties! :D

Nou het is gelukt hoor (bloesemtaartje staat in de parade)! Je proefde het gelukkig niet. Had wel mega-veel rood nodig :|
Misschien niet zo'n sterke rood.. Christmas Red.

Groetjes!

van wilton dan zeker? Die wordt idd niet echt rood.

If life gives you lemons, make lemoncurd.