1

Onderwerp: Taart doorsnijden en inzakken

Hee,

Heb vandaag zown biscuitbodemtaart gebakken was eerst mooi bol maar toen ik hem uit de oven haalde zakte die steeds verder in, is dat normaal? En wat is de beste manier om het doormidden te snijden of nouwja eigenlijk om hem in 3 stukken te krijgen?
En ik las later dat je hem gewoon op zn kop moet zetten en dan uit de vorm moet halen maar ik heb gewoon los gesneden en dan de springvorm opengedaan, maar dat is niet de reden waarom ie zo is ingezakt, maarja.

En waar staat die zoekfunctie?? :$
Sorry voor dat hele verhaaltje :$

Re: Taart doorsnijden en inzakken

West voor recept heb je gebruikt en hoe ben je te werk gegaan?
Zoeken kun je doen door bovenaan de pagina op zoeken te klikken :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

Re: Taart doorsnijden en inzakken

Aah, dankje(sorry ik ben echt blind)

Uhm ik heb dat basisbiscuit recept gebruikt dat op deze site staat. En hoe bedoel je te werk gegaan?? :$

Re: Taart doorsnijden en inzakken

Kijk maar even op mijn blog. Alles valt of staat met de bereidingswijze.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/