1 Laatst bewerkt door marion1980 (01-08-2011 16:52)

Onderwerp: Spoed

Wat doe ik verkeerd?????
ze zijn plat, plakkerig, maar wel lekker van smaak!

In de oven zijn ze bol en zodra de oven uit gaat zakken ze in???

Ik heb funcakes voor cc gebruikt omdat dat dit het mooiste resultaat zou geven :/

o ja alvast gevuld met bastonge botercreme.

alvast bedankt voor het reageren!
http://i1238.photobucket.com/albums/ff492/mdpieterson/DSCF8329.jpg
http://i1238.photobucket.com/albums/ff492/mdpieterson/DSCF8328.jpg

2

Re: Spoed

Heb je de botercreme er tijdens het bakken erin gedaan?

Je staat overigens in de verkeerde rubriek....

3

Re: Spoed

Nee de bc heb ik er net in gedaan!

4 Laatst bewerkt door emmy635 (01-08-2011 16:58)

Re: Spoed

hoe heet gebakken? en hoe lang?
Als ik er zo'n 40 gram in doe hebben ze al snel 20 a 25 min nodig in plaats van 18min en dit op 180 graden ik heb ook de mix :Y

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

5 Laatst bewerkt door marion1980 (01-08-2011 17:03)

Re: Spoed

uhhh ik heb op 160 graden en dan 22 min omdat ik al zag dat 18 echt niet genoeg was.

6

Re: Spoed

ik doe de papieren cc houders in ene siliconen cc houder, maakt dat ook nog uit?

7

Re: Spoed

ik in een metalen moet niet uitmaken lijkt mij.
maar op de zak van de mix staat ook 180 graden geloof ik dus zal dat maar eens proberen als ik jou was ;)

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

8

Re: Spoed

en dan in het midden van de oven?

9

Re: Spoed

overigens ben ik heel blij met je reacties!!!!

10

Re: Spoed

Klein & Fijn is een show-rubriek; nu plaats je wel een foto, maar ik geloof niet dat het om het showen gaag :)

[MOVE] --> Bakken & Vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

11

Re: Spoed

haha nee ben er niet heel trots op ;)

12

Re: Spoed

Op een rooster of op een bakplaat scheelt ook vaak een heleboel! Op een bakplaat moeten ze echt een paar minuten langer bakken

13

Re: Spoed

marion1980 schreef:

uhhh ik heb op 160 graden en dan 22 min omdat ik al zag dat 18 echt niet genoeg was.

Ik bak ze ook altijd op 160 graden maar dan wel 30 min dus nog even wat langer erin laten staan  :Y

14

Re: Spoed

Ik denk dat dat van oven tot oven verschilt.
Ik bak ook met de mix.Ik bak ze 18 minuten op 180* en dan zijn ze prima.

Zeg wat je meent en meen wat je zegt!