Onderwerp: invirezen
hoi hoi,
Kun je een taart gevuld met botercreme met bastongekruimels en kersenvlaaivulling ook in vriezen???
groetjes marion
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » invirezen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi hoi,
Kun je een taart gevuld met botercreme met bastongekruimels en kersenvlaaivulling ook in vriezen???
groetjes marion
Ja hoor, kan prima.
Even in een -uiteraard schone- (pedaalemmer) zak inpakken en invriezen maar. Bij het ontdooien 24 uur vantevoren in de koeling zetten ZONDER plasticzak, eventueel wel in een taartendoos. Hij gaat -waarschijnlijk- wel 'zweten' (vies woord voor de kleine condensdruppeltjes die onstaan door het temperatuursverschil ) maar afblijven is meestal de beste optie. Ongeveer een uur voor consumptie uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen en eventueel nog een beetje te laten opdrogen.
Succes!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » invirezen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.