1

Onderwerp: vulling

Hoi,
Ik ga dit weekend mijn 3e taart maken.
De andere keren had ik als vulling slagroom met frambozen.
Maar deze keer wil ik wat anders.
Ik zat te denken aan bonbonblokvulling en een laagje kersenvulling.
Moet je nog rekening houden dat je de cake eerst insmeert ivm met vocht wat van de kersen komt?
Is deze combi lekker samen? Zouden jullie dan een chocoladecake gebruiken of een gewone?

Ik twijfel over de bonbonblok is het ook lekker 1 laag kersenvlaaivulling en 1 laag kersen in slagroom?

Hopelijk kan iemand me helpen

2

Re: vulling

mij lijkt de combinatie kersen en bonbonbloc lekkerder dan 2x kersen.
Ik weet niet of je de cake moet insmeren...

Ik zou voor een gewone cake/biscuit gaat, want anders wordt het zo machtig. Tenzij de mensen/jijzelf erg van chocola houden natuurlijk...

Succes!

3

Re: vulling

nee hoor de biscuit hoeft niet ingesmeerd te worden..wel een dijkje spuiten van botercreme....
vulling klinkt heerlijk! bbblok met kersen!!!

4

Re: vulling

Bedankt voor jullie reacties!

Ik heb hem vanavond gemaakt! Inderdaad een dijkje gespoten om de vullingen tegen te houden!

Hij is erg leuk geworden en ben benieuwd of die ook zo lekker smaakt!

5

Re: vulling

Ik doe wel altijd de biscuit heel dun insmeren met botercrème en dan pas de vruchtenvulling erop anders trekt het zo in het biscuit.

Groetjes, Angela

6

Re: vulling

de taart smaakte heerlijk! Was erg blij met deze vulling combinatie hij smaakte super goed!

Bedankt voor de reacties!