1

Onderwerp: lint aan onderkant

Ik durf het bijna niet te vragen,
maar ik zie vaak taarten met een prachtig lint (een echt lint) maar hoe bevestig je die op de taart, prik je er een speld in ofzo ??

Groetjes Gobje

2

Re: lint aan onderkant

Dat kan idd met een speld, of met een beetje icing.
wel even de klant melden dat er een speld inzit natuurlijk  ;)

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: lint aan onderkant

dank u !
was al benieuwd hoe die zo mooi blijft zitten, ik ga toch maar voor de icing  ;)

Re: lint aan onderkant

Je kan je lint ook nat maken.
Heb ik op YouTube gezien,kan hem nu even niet zo snel vinden.

Re: lint aan onderkant

Me and my cakes schreef:

Je kan je lint ook nat maken.
Heb ik op YouTube gezien,kan hem nu even niet zo snel vinden.

Werkt idd ook goed. Je maakt je handen vochtig en knijpt dat in het lint. Je moet vooral zorgen dat het lint niet te nat is! Het lint versmelt ahw met de fondant, maar is er bij het aansnijden toch makkelijk af te halen zonder dat je fondant meescheurt.