1

Onderwerp: Glibberige taart met aardbei

Hoi!

Ik had vandaag een taart gemaakt en 1 vulling was met bc en gesneden aardbeien. Toen ik me taart wilde bekleden leek t erg glibberig.
Wie heeft dit ooit meegemaakt en wat kan ik er tegen doen?

2

Re: Glibberige taart met aardbei

Ik geloof dat iemand anders deze week over hetzelfde probleem schreef, weet helaas niet meer wie. Ik dacht dat er nog teveel vocht uit de gesneden aardbeien gekomen waardoor de taart inderdaad nat geworden was. Kan dat het zijn, dat je de gesneden aardbeien niet nagedroogd hebt?

Groetjes, Conny

3

Re: Glibberige taart met aardbei

ik laat verse aadbeien ( elk fruit) echt minstens een uur liggen in een zeef ( wel koel). En als je een dijkje spuit moet dat verder geen probleem zijn.

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

4

Re: Glibberige taart met aardbei

Ik had ze ruim van tevoren maar na t snijden gelijk op de taart gezet. Ik had ze op een dun laagje bc gezet, dat wilde degene