1

Onderwerp: hoe doen jullie dat bij die opengevouwen taarten?

Ik had er vandaag eentje gemaakt en ik vind hem niet mooi geworden. Eerst brak de marsepein al 100 keer.... Maar toen ik hem er eindelijk op had en de opengevouwen stukjes gemaakt had toen werden deze niet mooi scherp. Dat heb ik nu opgelost om er allemaal balletjes langs de randen te maken.
Maar ik geef niet op, volgende keer ga ik deze dus weer proberen. Alleen graag tips.

( gelukkig vind mijn man hem wel heel mooi en hij is voor zijn verjaardag morgen, dus dat scheelt  :)  )

Re: hoe doen jullie dat bij die opengevouwen taarten?

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=40989

Deze heb je gezien?

Groetjes Natasja!

3

Re: hoe doen jullie dat bij die opengevouwen taarten?

hmmmmm had ik die maar gezien, dan was het vast beter gelukt ( met name de tip voor de onderste laag en ik heb ze nu apart op elkaar gedaan ).

Maar hoe je hele scherpe puntjes krijgt zie ik hier nog niet staan.

4

Re: hoe doen jullie dat bij die opengevouwen taarten?

Met een scherp mes :+

Ik gebruik daar een hobby mesje voor. Echt heel scherp.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

5

Re: hoe doen jullie dat bij die opengevouwen taarten?

ok misschien was die van mij net niet scherp genoeg. Het zijn erg goede messen en wel zo scherp dat je het niet eens voelt als je je zelf snijdt ( helaas uit ervaring ). Maar misschien eens een hobby mesje halen tzt.

6

Re: hoe doen jullie dat bij die opengevouwen taarten?

Een hobby mesje is scherp tot aan het puntje. En bij taarten is dat (vind ik zelf) wel heel makkelijk. En ook de hoek waarmee je kunt snijden is dan makkelijker.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.