Onderwerp: Mona aardbeienkwark SPOEDJE
Kan ik Mona aardbeienkwark als vulling gebruiken?
Moet ik hier nog gelatine door doen voor de stevigheid of is deze kwark sowieso te nat?
Ik moet de taart vanavond nog vullen.
Alvast bedankt?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Mona aardbeienkwark SPOEDJE
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan ik Mona aardbeienkwark als vulling gebruiken?
Moet ik hier nog gelatine door doen voor de stevigheid of is deze kwark sowieso te nat?
Ik moet de taart vanavond nog vullen.
Alvast bedankt?
Zelf heb ik er geen ervaring mee, maar ik heb vaker gelezen dat kwark echt te dun/nat is.
Aardbeien kwarktoetje van Mona kan weer wel als vulling worden gebruikt.
Ik doe altijd een smaakjes kwark door de slagroom heen.
Dus eerst slagroom kloppen en daar door roer ik rustig de kwark.
Vinden mensen vaak ook lekker en het is lekker snel.
Maar of je het zo de kwark erop kan doen weet ik niet.
Succes.
De luchtige kwark had de ah dus niet
Hmmmm moet ik nou echt weer terug?
Ik heb even op google gezocht en op dit forum voor je...
Zal de link erbij zetten....
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=127463
Als je een stukje naar beneden scrolt dan kom je dit tegen:
ik heb 2 x met kwark gedaan en zonder iets toe te voegen.
1x de combinatie aardbeivlaaivulling en een laagje aardbeikwark.
1x ,, lemoncurd en een laagje citroenkwark.
Ik vond het erg lekker en gewoon stevig genoeg!
EN DIT STUKJE:
Ik doe door de mona citroen kwark niets....hij gaat zo op mijn biscuit...
succes!! Hoop dat ik je een beetje heb geholpen.
Fantastisch!
Super bedankt Manon!
Geen dank!! Graag gedaan.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Mona aardbeienkwark SPOEDJE
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.