Onderwerp: Wie heeft er ervaring met glutenvrij biscuit...
Wie kan mij helpen!!!
Ik wil een biscuit bakken met behulp van glutenvij meel van schar C, ik heb wel een recept gevonden maar bak je het net zolang als de gewone biscuit?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wie heeft er ervaring met glutenvrij biscuit...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wie kan mij helpen!!!
Ik wil een biscuit bakken met behulp van glutenvij meel van schar C, ik heb wel een recept gevonden maar bak je het net zolang als de gewone biscuit?
In de faq kan je lezen hoe je kan testen hoe je bakt tot je taartje gaar is..........en ik heb je gemeld, want dit berichtje hoort niet in deze rubriek
Ik kan je niet helpen, maar ik denk dat je meer reacties krijgt als je in de juiste rubriek staat.
Ik zal je even melden, dan wordt je vanzelf verplaatst
Ik kan je niet helpen, maar ik denk dat je meer reacties krijgt als je in de juiste rubriek staat.
Ik zal je even melden, dan wordt je vanzelf verplaatst
hihihi......tegelijk
"Over de site" is dus bedoeld voor vragen over de site zelf, niet over glutenvrij biscuit...
[MOVE] --> Bakken & Vullen
Shar C mix heeft dezelfde baktijd als gewone biscuit
Ik zou Saskia74 van het forum even mailen: zij maakt alleen maar glutenvrije taarten!
(Schär gaat er langzaam aan uit, te lage omloopsnelheid geloof ik.... jammer genoeg!)
Bedankt voor het melden qua rubriek, zover was ik nog niet, 1ste keer dat ik iets plaats...zal er de volgende keer om denken
@annick hoe bedoel je schar gaat er langzaam uit?
wij (op mn werk) zijn juist schar aan het uitbreiden we krijgen steeds meer gluten (en lactose vrije producten) of bedoel je het niet op die manier?
@annick hoe bedoel je schar gaat er langzaam uit?
wij (op mn werk) zijn juist schar aan het uitbreiden we krijgen steeds meer gluten (en lactose vrije producten) of bedoel je het niet op die manier?
Bij DLTS......
(Leek me logisch maar blijkbaar niet zo, sorry! )
ik bak mijn glutenvrije kapsel altijd met het recept wat bij de how-to staat van rijstemeel en volgens de persoon waar ik dit voor bakt is dit echt het lekkerste kapsel
pennyroyaltea schreef:@annick hoe bedoel je schar gaat er langzaam uit?
wij (op mn werk) zijn juist schar aan het uitbreiden we krijgen steeds meer gluten (en lactose vrije producten) of bedoel je het niet op die manier?
Bij DLTS......
(Leek me logisch maar blijkbaar niet zo, sorry!
)
waarschijnlijk omdat meerdere reform en gezondheidswinkels het ook verkopen + zelfs de jamin (zag ik zondag in rotterdam) en ook omdat tja.. het niet echt smakelijk is (zoals hellen al zegt.. er zijn lekkerdere)
Dames,
Bedankt voor jullie reacties, ik heb Saskia74 inmiddels een mailtje gestuurd en de howto met rijstemeel ga ik zeker uitproberen 1 dezer dagen.
Ik bak ze ook regelmatig van de rijstemeel, plakrijstemeel of maizena en een deel amandelmeel. Mijn buurvrouw besteld regelmatig en vind hem heerlijk.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wie heeft er ervaring met glutenvrij biscuit...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.