1

Onderwerp: Biscuit vs Cakemix

Ik heb een vraagje ...

Ik heb tot nu toe mijn taarten (tot nu toe 5 ;-) ) ... gemaakt met 'gewone' cakemix van Honing/huismerk.

Vorige week wel een zak met biscuitmix gekocht, maar ik heb nog geen weegschaal dus die kon ik niet gebruiken.

Maar mijn vraag dus ... waarom zou ik biscuitmix ipv 'gewone' cakemix moeten gebruiken?

Ben dus gewoon heel benieuwd ;-).

2 Laatst bewerkt door Henriette34 (20-07-2011 21:31)

Re: Biscuit vs Cakemix

Biscuitmix is veel luchtiger, zoals de 'cake' van een slagroomtaart zeg maar. Dat is veel luchtiger dan gewone cake. Je merkt het ook erg in gewicht. Cake is veel zwaarder. Vooral als je met gevulde lagen werkt is biscuit aan te bevelen, anders wordt het wel erg machtig.
Maar cake kan ook hoor, is dus gewoon machtiger.

"Creatieve mensen hebben geen rommel. Ze hebben overal ideeën liggen"

3

Re: Biscuit vs Cakemix

Ok, ik snap het ... dank voor je reactie.

Binnenkort toch maar een weegschaal aanschaffen ;-).