1

Onderwerp: Tietentaart tips

Als groentje wil ik binnenkort een ''Tietentaart'' gaan maken. Deze wil ik vullen met een laag Wertner's echte en nog een laag.

Iemand tips/suggesties voor de 2e laag vulling en tips voor het bekleden/maken van de ''Tietentaart''?

Groetjes!!

2 Laatst bewerkt door Kadohke (20-07-2011 19:44)

Re: Tietentaart tips

Werters echte is lekker met kersen....of met chocola...maar dat is wat machtiger.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: Tietentaart tips

een tip voor het bekleden.... 1 keer afsmeren... goed hard laten worden in de koelkast.... en dan een 2e keer afsmeren. dan krijg je ze mooier strak/rond....

4

Re: Tietentaart tips

Dankjewel! @ Kadohke: ik vraag tips voor alles ;) Haha.
Kersen, dat lijkt me lekker!

En Petrawb dankjewel voor de tip, hopelijk maak ik een prachtige eerste Strakke boobycake!