1

Onderwerp: Basis vulling

Wie o wie kan mij helpen met een lekker basisvulling.
Tot nu toe heb ik het volgende gedaan.
1 laagje met banketbakkersroom + jam
1 laagje Botercreme met cocktailvruchtjes.
De taart was toen toch nog een beetje droog van smaak, is de combinatie dan niet goed!!!! Hoe dik smeren jullie het erop!!!

Ik hoor het graag.

Groetjes
Een beginnerling

2

Re: Basis vulling

Het kan zijn dat je biscuit ietsje te lang heeft gebakken, dan wordt hij ook droog. Dat is even een kwestie van oefenen. En veel dames tremperen hun biscuit met een lekkere siroop. Die kun je kant en klaar kopen of zelf maken. Google het maar eens :)

Voor meerdere vullingen zou ik zeggen kijk eens eve bij recepten links op de pagina....en dan bij vullingen, daar zit vast iets lekkers tussen ;)

Succes!

Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/