1

Onderwerp: marsepeintaart invriezen?

Hallo,

Ik ben net nieuw hier. Sinds kort begonnen met het maken van marsepeintaarten, leuk om te doen!
Nu heb ik een vraagje: Over 3 weken heb ik een stapeltaart nodig, die ik deze week al wil maken ivm vakantie.
Ik vul hem met verstevigde slagroom en Mona citroenpudding.

Kan deze taart ingevroren worden of is dat écht niet aan te raden?

Zo ja, hoe vries ik hem in? In diepvrieszak?

Wellicht is deze vraag al vaker gesteld, maar kon hem zo niet vinden.

Ik hoor het graag!

2

Re: marsepeintaart invriezen?

Ik persoonlijk ben niet zo`n voorstander van het invriezen van taarten gevuld met slagroom. Er zijn er genoeg die het wel doen hoor!
Je kan hem het beste in een gebaksdoos invriezen, of anders in een plastic zak.
bij het ontdooien (24 uur) uit de zak halen en in de koeling ontdooien ivm condenseren van de taart!

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: marsepeintaart invriezen?

Oké, bedankt!
Welke vullingen vind je wel geschikt om in te vriezen?