1

Onderwerp: Bavarois invriezen

Kan bavarois worden ingevroren als het als vulling al
in de taart zit?

Groetjes Karin

Re: Bavarois invriezen

Hoi,

Ja bavarois kun je heel goed invriezen. Wel even op letten als de bavarois weer ontdooit, dan kan er wat vocht uit lopen.
Maar de smaak blijft prima hoor. Ook met taart en bavarois kan het prima worden ingevroren.

Re: Bavarois invriezen

Hoi,

Ja bavarois kun je heel goed invriezen. Wel even op letten als de bavarois weer ontdooit, dan kan er wat vocht uit lopen.
Maar de smaak blijft prima hoor. Ook met taart en bavarois kan het prima worden ingevroren.

4

Re: Bavarois invriezen

Hoorde laatst van een kok dat bavarois niet in de vriezer kan, dat het kan gaan schiften.

5

Re: Bavarois invriezen

Ik begrijp dus dat je een taart die klaar is en gevuld met bonbonbloc vulling en bananenbavarios gerust in de vriezer
kunt zetten (ondanks er bij allebei slagroom in zit)?

Re: Bavarois invriezen

Beginner28 schreef:

Hoorde laatst van een kok dat bavarois niet in de vriezer kan, dat het kan gaan schiften.

Hoi,

Maar waarom stel je hier dan de vraag terwijl je het zelf al van een kok gehoord hebt?
Maar goed:
Hierbij ook een link waar staat dat het wel degelijk kan:
http://www.culinairkookboek.nl/vraagbaa … 1122474462

7

Re: Bavarois invriezen

bij de makro verkopen ze zelfs bavarois uit de vriezer en die is heerlijk.

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

Re: Bavarois invriezen

sil schreef:

bij de makro verkopen ze zelfs bavarois uit de vriezer en die is heerlijk.

De ene bavarois is de andere niet :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/