1

Onderwerp: orange blossom

vraagje:

mijn man heeft gister voor me een flesje met orange blossom water gekocht van Nielssen Massey..

Maar kan ik dat het beste door de biscuit doen,of botercreme :s ...ik heb echt nl geen idee hoe of wat dat te verwerken :o ... (maak nog niet zo heel lang taarten) en waar kan ik het dan evt het beste mee combineren qua smaak...

alvast bedankt!!! :D

Groetjes Nanda

2

Re: orange blossom

ik heb hier geen ervaring mee, doe weleens citroen aroma door mijn biscuitdeeg, dus lijkt mij dat dit ook kan. Zelf ben ik alleen geen fan van orange blossom water. Doet me erg denken aan pot pourri  :( . Dus mijn tip is wel om er voorzichtig mee te zijn met hoeveelheden.
Succes verder!

3

Re: orange blossom

hhmmm, klinkt niet echt lekker :/
ach ik probeer er wel wat van te maken denk ik... :think:

toch bedankt  :)

4

Re: orange blossom

in je creme in je glazuur in je beslag, kan allemaal