Onderwerp: Chocolate Chocolate Chip Drop Cookies van Magnolia!!
Hallo allemaal!
Ik heb pas geleden het boek van Magnolia Bakery gehad, mijn vriendinnetje meegenomen uit NY omdat ze onze koffers mocht lenen
En vandaag heb ik koekjes gemakt voor haar omdat ik het boek heb gekregen en ze zijn zo lekker dus wil ik ze graag met jullie delen!
Het is alleen in engelse maten..
1 cup bloem (normale)
6 eetlepels cacao
1/2 theelepel bakpoeder
1/4 theelepel zout
5 eetlepels ongezoute roomboter, zacht
5 eetlepels Crisco
1 cup suiker + 1 eetlepel om mee te bestrooien
1 L-ei, op kamertemperatuur
1 theelepel vanille extract
1/2 cup chocolate chips
In een kom de bloem, cacao, bakpoeder en zout mengen, weg zetten.
In een mixkom de boter, crisco en suiker mixen, 3 minuten.
Ei en vanille toevoegen en goed doormixen. De droge ingredienten toevoegen en goed mixen. De chocolate chips door het beslag roeren dus niet mixen. Bakplaat bekleden met bakpapier. Vul een theelepel met beslag met een kop erop en leg op t bakpapier. Laat wat centimeters er tussen voor het uitzetten. Bestrooi licht met suiker. Zet de bakplaat voor 20 minuten in de koelkast.
Verwarm de over voor op 180 graden.
Bak ze 10 tot 12 minuten. Laat ze 5 minuten afkoelen en leg ze dan op een rooster om verder af te koelen.
Dit is voor 24 koekjes.
Ik heb ze op 175 graden afgebakken, 16 minuten.
En dit zijn ze geworden
Veel plezier en eet smakelijke
Liefs Jacqueline