1

Onderwerp: vraagje...

Na veel gezoek heb ik maar besloten om in een springvorm van 24cm doorsnee te gaan bakken..
Maar nu is mijn vraag...

Moet je deze ook aan de zijkant met
bakpapier bekleden voor als het deeg omhoog rijst? :think:

Ik wil het standaar basisbiscuit recept gaan maken wat hier
onder recepten staat...

Vast bedankt voor jullie hulp :)

Grtjes Wendy

2

Re: vraagje...

Zou ik wel doen: over het algemeen zijn springvormen maar zo'n 5 cm hoog en dat is voor de meeste recepten hier echt niet voldoende :)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: vraagje...

ik doe het niet en gooi hem na het bakken op zijn kop
dus geen last van de hoger geworden beschuit

4

Re: vraagje...

marga-vink schreef:

ik doe het niet en gooi hem na het bakken op zijn kop
dus geen last van de hoger geworden beschuit

Maar hoe hoog is de rand van jouw springvorm dan? Of stapel je 2 kapsels op elkaar?

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

5

Re: vraagje...

7 cm en met vullingen zit ik ook al gauw op 10

6

Re: vraagje...

Ah, maar dan is een verhoging ook niet nodig, mijn gewone bakpannen zijn ook 7 cm: gaat prima :Y

Dus @wendy: gewoon even opmeten :)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

7

Re: vraagje...

:D thanks voor jullie antwoorden
dat word dus bakpapier gebruiken ;)

maar hebben jullie ook een idee hoeveel bakpapier dan???