Onderwerp: 30 cm bakken
Ik moet vrijdag een stapel taart afleveren van 30 - 25 - 20 nu was ik de 30 aan het mixen (zeker 15 minuten) maar ik vond dat hij niet echt dik genoeg werd (aangezien mijn andere taartjes altijd wel wat dikker worden ) toch maar in de oven maar hij bleef laag! Had trouwens het schema van funcakes zelf gebruikt
Nu weer geprobeerd, nu schema van hier gepakt, maar weer bleef het vrij dun, iets meer mix erbij gedaan maar het blijft wat dunnig!
Ook heb ik het in 2 delen gemixt ik dacht misschien ligt het daar aan maar ook dat was niet het geval!
Moet die 30 cm dan wat dunner zijn of ????
Ik heb hem toch maar weer in de oven geknikkerd en ik zie wel hoe hij eruit komt.... Anders gebruik ik gewoon 2 op elkaar (want de eerste smaakte verder wel gewoon goed )
Heeft iemand enig idee waar het aan ligt ? Mijn mixer doet het bij de 25 en kleiner wel gewoon goed zijn werk dus ik weet niet of het daar aan kan liggen ?