1

Onderwerp: cereal treats afsmeren

ik wil vanavond (als ik puf heb) cereal treats gaan proberen te maken. nu las ik dat je het kan afsmeren op verschillende manieren ook met de ganache van paris cutler weet iemand waar ik dit recept kan vinden en moet je het dan in de koelkast bewaren ivm de slagroom of niet?

2

Re: cereal treats afsmeren

helemaal niemand ik dacht dat er verschillende dit recept gebruikte :(

3

Re: cereal treats afsmeren

ik gebruik het niet nooit gedaan ;)
maar met de zoekfunctie kwam ik hier bij

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … hp?id=5922

Beetje naar beneden staat het recept ook :Y

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

Re: cereal treats afsmeren

Wij smeren ze gewoon met onze botercreme af en in de vriezer of koelkast om stevig te worden. Niet te dik. Als je de treats goed in elkaar perst blijven er niet zoveel gaatjes over. Wel een iets dikker laag fondant/marsepein erop. Hebben het gebruik voor b.v. de Mickey Mouse hoofd op de Mickey Mouse Clubhouse. Zie je niks van!

Internationale masterclasses, exclusieve en nieuwe producten voor taartdecoratie. Facebook http://www.facebook.com/TLCS.nl