1

Onderwerp: HELP vraagje over bc met wiite choco!!

ik wil mijn taart vullen tenminste de onderste laan bc met gesmolten witte choco erdoor (hoeveel repen 1 of 2??) en kan ik daar ook mee afstrijken of moet ik wat bc aparthouden??

2

Re: HELP vraagje over bc met wiite choco!!

ik zou persoonlijk voor witte chocoladepasta gaan.. die is gewoon te koop in de supermarkt, heb je geen kans op dat de chocolade te hard word dan je zelf wil, dan lijkt me dat het met afsmeren geen probleem oplevert..
groetjes Cynthia

Re: HELP vraagje over bc met wiite choco!!

Ik doe bijna altijd gesmolten witte chocola door m'n botercreme,een koffiekopje vol.(ik gebruik callets)
En dan de volgende keer naar smaak,meer of minder.
Ik vind het erg lekker,vooral bij een lemon-curd vulling.
En je kan er gewoon mee afsmeren,want er zit geen vocht in.

Vr Gr Thé