jeroen14 schreef:emmy635 schreef:Als je hier links bij FAQ kijkt kan je heeel veel vinden
daar heb ik idd al bij gekeken:D(goeie TIP)
maar ik zit met het probleem dat ze bij mij thuis niet van te zoete dingen houden.
en daarom wil ik kraag weten wat het beste id rolfondant of marspein of andere dingen?
Het heeft idd ook voor een groot deel met smaak te maken. Ik vind het zelf fijner werken met fondant maar in mijn familie vinden de meeste marsepein veel lekkerder dus het is soms lastig.
Ik gebruik daarom ook nog wel eens marsefont; 50% marsepein en 50 % fondant.
Als mensen niet van te zoet houden kun je in elk geval proberen de lap om je kapsel te bekleden zo dun mogelijk uit te rollen. Da's even uitproberen wanneer het te dun wordt en gaat scheuren. Je kunt dat b.v. oefenen op je bakblik of een dummie.
En daarnaast zijn er natuurlijk heel veel technieken waarmee je een taart kunt versieren en die allemaal niet opgegeten hoeven te worden.
En een dunne laag bekleding en daarbij een frisse fruitvulling of lemoncurd o.i.d. maakt het geheel niet mierzoet.
Hoop dat je er wat aan hebt, succes!
Shower the people you love with love - James Taylor and me ;-)