1

Onderwerp: ganach

Hallo,

ik had er op gezocht, maar kon m'n vraag niet vinden, en dus ook 't antwoord niet. Ik heb vandaag een boek gekocht over bakken. En daar staat in dat je ook kunt 'afsmeren' met ganache. terwijl mij geleerd is dat je dit moet doen met half om half boter-poedersuiker, omdat anders de fondant te vochtig is. er staat ook een recept bij, met chocolade en room. verhoudingen e.d. dus ik ga er van uit dat dit wel klopt. maar...kun je ook dus afsmeren, met die ganache, ipv met dat botercreme mengsel? lijkt mij ergens wel lekkerder , omdat die botercreme al erg zoet is.

gr. Cat

bakthuys.blogspot.com

2

Re: ganach

ja hoor en staat echt al in vele onderwerpen :Y  ;)
kijk eens op you tube 'inspired by Michelle'

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: ganach

thx, ga ik direct doen!! En...dan zal ik 't wel weer niet goed gelezen/begrepen hebben...:S

bakthuys.blogspot.com

4

Re: ganach

kijk ook eens http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=155919

;)  geeft toch niks, overkomt iedereen wel eens :Y  O-)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl