Onderwerp: eerste keer aardbeien/slagroom: hoe?
Hoi lieverds,
woensdag wordt onze zoon 4, en daarnet is de bavarois-uit-een-potje mislukt. Het lijkt wel te komen door het weer? Slagroom werd maar half stijf en ging schiften toen ik de mix erbij deed.
Plan B is verse aardbeien en slagroom. Maar... hoe doe ik dit? Het liefst wil ik vanavond al vullen en bekleden zodat ik morgen met die hitte alleen de decoratie nog hoef te doen.
Ik wilde eigenlijk:
* laagje witte chocoganache
* laagje slagroom met klopfix
* laagje verse aardbeien in plakjes, afgedept
* laagje slagroom met klopfix
en dan een dijkje spuiten. Kan dit?
Hoe groot is de kans op inzakken?
Durf ik met deze taart de ömkeertruc" aan met het bekleden?
Wie helpt..?
Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***