1

Onderwerp: advies gevraagd, wat zouden jullie doen?

Ik wil een taart vullen met stroopwafeltoetje van de mona, voorheen deed ik daar als "tegenlaag" dan caramel bij (uit potje of zelf gemaakt van de gecondenseerde melk uit blik), en gewone 1:1 botercreme voor het afsmeren. Nu zat ik er aan te denken om aan de botercreme een smaakje te voegen.

- 1:1 botercreme met witte chocopasta (bruin kan ook)

- meringue botercreme met witte chocopasta (bruin kan ook)

-1:1 botercreme met cacao-poeder

- meringue botercreme met cacao-poeder

welke zouden jullie doen? Of hebben jullie nog andere ideen wat er lekker bij is?

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling

2

Re: advies gevraagd, wat zouden jullie doen?

sidns ik de mbc heb ontdekt gebruik ik niet anders, zou dus voor deze gaan heerlijk!

3

Re: advies gevraagd, wat zouden jullie doen?

en wat als smaakje er doorheen? cacao of caramelpasta?

(meringue-botercreme heb ik al ook al vaker gedaan en van de week met kaneel er door heen....heerlijk)

kan dat trouwens caramelpasta aan de botercreme toevoegen om af te smeren? Of zou de fondant gaan smelten?

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling

4

Re: advies gevraagd, wat zouden jullie doen?

niet vullen met 1:1 iig

5

Re: advies gevraagd, wat zouden jullie doen?

nee, is ook niet de bedoeling, het is om af te smeren, maar wilde er een keer iets aan toevoegen en heb geen patidess.

heb net mbc met witte chocopasta gemengd en dat smaakt goed, heb van de mbc, de caramel en het toetje wat op een lepel gedaan, geproefd en jawel het smaakt prima!

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling