1

Onderwerp: toch een vragen over taart ontdooien

Goedemiddag,

Ten eerste weet niet of ik hier goed sta maar wist niet waar ik hem anders moest neerzetten.

Dinsdag heb ik chipolata vulling gemaakt. Door omstandigheden heb ik deze donderdag pas in de taart kunnen doen en hem toen ook gelijk ingevroren. Nu heb ik morgen de taart nodig laat in de middag. Maar moet ik hem nu toch nu al uit de vriezer halen? Dit ivm de slagroom? Of de taart toch tot vanavond of misschien zelfs morgen ochtend pas eruit halen? Zou het zo balen vinden als slagroom niet meer goed is.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen

2

Re: toch een vragen over taart ontdooien

normaal duurt het 24 uur voor het ontdooien......dus dan zou ik hem er vandaag nog uithalen

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling

Re: toch een vragen over taart ontdooien

slagroom kan je volgens mij niet invriezen of heb je het ergens door gedaan?

www.caketolove.nl
Voor verjaardagen, traktaties of gewoon lekker!

4

Re: toch een vragen over taart ontdooien

hoe is het gegaan?

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling

5

Re: toch een vragen over taart ontdooien

is dit goed gegaan? want chipolata kan je eigenlijk maar max 2 dagen bewaren dus toen ie de vriezer inging was ie eigenlijk al behoorlijk vergaan..

6

Re: toch een vragen over taart ontdooien

ja hoor het is prima gegaan. Hij was lekker en dat vond de rest ook hahahaha.

7

Re: toch een vragen over taart ontdooien

slagroom kun je wel invriezen, alleen als er een versterker inzit bijv. klopfix

De zoete taartdoos!