1

Onderwerp: Marshmellow fondant

Hoi, komt ze weer met haar vragen!  :rolleyes:  :o  ;)

Ik ga straks marshmellowfondant maken, en dan twee taartjes ermee bekleden. Maar nu is het zo dat ik taartjes die in de koelkast moeten bij voorkeur met marsepein bekleed omdat ik een met fondant beklede taart stukken minder lekker vind als 'ie uit de koelkast komt. Is MMF beter te eten als het in de koelkast is geweest? Of net zo klef en smakelooos als gewone fondant?

Alvast bedankt!

2

Re: Marshmellow fondant

Een met MMF bekleedde taart kan goed in de koelkast hoor. proef geen verschil daarna, lekker zoet.

Groetjes en allemaal veel creativiteit toegewenst door DORIEN
http://www.mijnalbum.nl/album=v6vmltxe

Re: Marshmellow fondant

Bedankt Miesja, ze staan nu in een taartdoos in de koelkast en ik hoop dat het niet klef wordt op deze manier. Het is wel goed gelukt trouwens, en wat is dat lekker!  :9