51

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Ik heb deze ochtend de vanille cupcakes gemaakt. Ze zijn echt njammie! Wel heb ik er maar 300 gram suiker ingedaan, omdat het me anders te zoet leek. Ik had nog ergens op het forum gelezen dat deze cc's totaal niet luchtig zijn, maar dat probleem had ik niet. Ze waren juist wel heel luchtig. Dit is een receptje om te houden! Bedankt!

Groetjes van Natascha!

52

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Ik heb net de chocolade cupcakes gemaakt en ze zijn mislukt.  :grr:  Ze zagen er super uit in de oven. IK heb er een sateprikker in gedaan en die kwam er droog uit. Eenmaal uit de oven zakten ze in.

Ik heb ze 23 minuten gebakken op hetelucht 175C

Volgende keer maar gewone bakstand en dan 25 minuten op 175C?

Het beslag is overigens heerlijk!

53 Laatst bewerkt door Misbaksel (22-02-2011 20:51)

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Dubbel  :D

54

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Zijn super lekker!! ik maak ze om de maand jammie :)

55

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Zijn super lekker!! ik maak ze om de maand jammie :)

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Ik heb een vraagjeaan diegene die ze vaker gebakken hebben.

je krijgt dus met die hoeveelheid er ongeveer 30 uit?
Ik heb het nu dus over de vanillecupcake's.
En als ik ze vanavond of morgenvroeg maak. zou ik ze dan als ze afgekoeld zijn kunnen bewaren in de vriezer?

Mijn man is namelijk dinsdag jarig geweest en ik ben zelf zondag jarig.
En we krijgen dit weekend maar een paar mensen op bezoek( hooguit zes) en 30 CC zijn dan wel erg veel.

Ik ga wel nog trakteren op mijn werk dinsdag.Is het mogelijk om ze dus vanavond of morgenochtend  te bakken  en dan na afkoelen in te vriezen en ze maandag eruithalen en dan de icing erop spuiten.

En hoeveel CC kun je veszieren met de hoeveelheid icing?

Liefs Cyrina

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Nou ik heb ze in de oven zitten hoor! :Y
Als ze net zo lekker smaken als ik het beslag al vond ruiken dan wordt het smullen!!!
:P   :9

Hoop dat ze gaan lukken... :think:

Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.

58

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Super zeg, dank je wel
:thumb:

59 Laatst bewerkt door Visite taartjes (24-04-2011 08:47)

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Jammie!!!! :D
Ik heb zojuist mijn eerste choco cupcake geprobeerd.
Ik had hem gevuld met frambozen jam,vanille icing met daarop een framboosje,met een vanille icing toef!
Echt een calorieen bom geworden ben ik bang!!! :s
Maar hij was echt heerlijk,alleen een klein beetje droog aan de bovenkant.. :think: ben bang dat ik de hetelucht oven toch iets te hoog had staan.

Heeft iemand misschien een tip op welke stand ze het beste te bakken?

Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.

60 Laatst bewerkt door Biekie (07-05-2011 21:16)

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Die van mij zijn ook mislukt, ze rijzen niet zo, een heel klein beetje maar. Ze komen niet boven het randje uit. En ze zijn daardoor helemaal niet luchtig. :(  :/

Ik heb het vanille cc recept gevolgd en in de hetelucht oven, 25 minuten op 175. Zou ik de temp op 180 graden moeten zetten en dan 20 minuten???

61

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Hallo,

Ik heb op dit moment alleen nog maar de Vanille Cupcakes gemaakt.
Aller eerst Stijn, bedankt voor dit belachelijk lekker recept!!
Maar ik heb het wel wat aangepast... :o
Ik las al wat reactie's van mensen dat de cupcakes niet zo goed rezen, wat bij mij ook het geval was de eerste keer.
Ik heb de helft van de melk weggelaten dus 120ml in plaats van 240 ml. Ik doe 43gr beslag in het cupje, ik gebruik een Wiltonbakblik. Die zijn groter als bijvoorbeeld van de Hema of de Xenos.. En eerst 10min bakken op 150C en daarna nog 20min op 175C, dat werkt heel goed met mijn oven. Even uittesten...
Dan rijzen ze perfect en smaken echt geweldig :9
Hopelijk hebben jullie er wat aan!

Liefs Jacqueline

62 Laatst bewerkt door Nathaliee (19-06-2011 15:25)

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Heb net de vanillecupcakes gebprobeerd maar zijn niet gelukt :(
Ze zijn binnenin nog helemaal deegachtig.

Iemand idee hoe dit kan?
Heb ze zelf nog 15 minuten langer in de oven gedaan.

63

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Ik heb net de laatste lading uit de oven gehaald. Op het eerste gezicht zien ze er perfect uit. En ze smaken ook heerlijk..

MAAR.. klopt het dat ze inzakken?

Be the change you wish to see in the world..

64

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

hb ze net gemaakt, de choco variant.. heerlijjkkkkk zeker een recept om op te slaan

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Ik heb gisteren de chocoladevariant gemaakt, maar qua smaak vond ik ze niet erg lekker en ze zakten bij mij ook compleet in en baking cups lieten helemaal los.

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Ik heb ook een vraagje,
las ergens dat de recepten goed zijn voor ongeveer 30 cc. Mijn oven is niet zo groot en kan per keer 12 cc bakken. Wat moet ik in de tussentijd met de rest van de beslag doen???

graag reactie!
Wil zondag gaan uitproberen  :)

67

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Ga ze binnenkort even maken. Ben erg benieuwd. Heb erg nu al zin in.

68

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Mer's Cupcakes schreef:

Ik heb ook een vraagje,
las ergens dat de recepten goed zijn voor ongeveer 30 cc. Mijn oven is niet zo groot en kan per keer 12 cc bakken. Wat moet ik in de tussentijd met de rest van de beslag doen???

graag reactie!
Wil zondag gaan uitproberen  :)


Ik Doe de cupcakes die wel gevuld zijn altijd in de oven en de rest van het beslag laat ik staan met wat folie erover. Af en toe even doorroeren. Werkt prima :)

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Nathaliee schreef:
Mer's Cupcakes schreef:

Ik heb ook een vraagje,
las ergens dat de recepten goed zijn voor ongeveer 30 cc. Mijn oven is niet zo groot en kan per keer 12 cc bakken. Wat moet ik in de tussentijd met de rest van de beslag doen???

graag reactie!
Wil zondag gaan uitproberen  :)


Ik Doe de cupcakes die wel gevuld zijn altijd in de oven en de rest van het beslag laat ik staan met wat folie erover. Af en toe even doorroeren. Werkt prima :)


Zondag nog gemaakt. Waren prima gelukt!! Wel de helft van alles genomen. Zal volgende keer proberen met folie eroverheen kijken hoe dat gaat.. bedankt:)

70

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Ik ga het ook uitproberen! Klinkt goed allemaal!

71

Re: Recepten van Magnolia Bakery (bekende bakkerij in New York)

Ik heb ook mijn allereerste cc gemaakt vandaag  :)
en op 175gr gewoon op de bakstand boven en onder warmte, 25 min gebakken maar in het midden zijn ze ook niet helemaal gaar... :/  maar ze zijn wel lekker!
en heb de cc cups vd action gebruikt,blijven goed zitten!!