1

Onderwerp: tricky plan... afsmeren met slagroom en bekleden met ganache

Hoi allemaal,

Ik wil morgen een schwarzwalder kirschtaartje taartje maken voor vaderdag, en bekleden met ganache want ik hou niet zo van dat klassieke chocoladeschaafsel uitzicht. Nu weet ik wel dat ik de ganache zo over de taart kan doen zonder af te smeren, maar zou dat ook lukken als ik m eerst afsmeer met aangevette slagroom en dan zo gekoeld mogelijke ganache eroverheen doe?

Iemand toevallig ervaring met ganache over slagroomafsmeersel?
Indien niet, dan gaat de ganache er zo over uiteraard.

Groetjes, Esther

groetjes, Esther

2

Re: tricky plan... afsmeren met slagroom en bekleden met ganache

Volgens mij gaat dat schiften en schuiven

Re: tricky plan... afsmeren met slagroom en bekleden met ganache

ja, daar ben ik ook bang voor.
ik ga 't eens een keertje proberen op een restje biscuit, maar ik ga het nu maar niet riskeren  ;)

groetjes, Esther