Onderwerp: Zelfgemaakte banketbakkersroom te stijf!!!

Mijn zelfgemaakte lactosevrije banketbakkersroom is te stijf geworden!!! :s
Hoe krijg ik deze nou weer smeuig? Misschien wat lactosevrije slagroom erdoor mengen ofzo?
En klop ik dan eerst de slagroom een beetje stijf en spatel ik die erdoor, of doe ik de slagroom bij de banketbakkersroom, en dan tegelijk samen een beetje op-mixen??  :think:

HELP!!!!!!!!!

2

Re: Zelfgemaakte banketbakkersroom te stijf!!!

Ik zou inderdaad eerst de slagroom wat opkloppen zodat deze een beetje lobbig is. En dan eerst een klein beetje door de banketbakkersroom doen en mengen. Wanneer dit erdoor zit pas de rest van de slagroom doen.
Maar kan je er niet wat meer water aan toevoegen en dan verder mixen? Of werkt dat niet zo met lactose vrije banketbakkersroom?

Live te life you love, love the life you live!!!
www.linseysbakery.nl