1

Onderwerp: bc met speculoospasta

Ik wil deze combi als vulling gebruiken. Maar aangezien het met de "crunchy" versie moet gebeuren vraag ik me af of ik er dan nog wat water aan toe kan voegen om het wat smeuiger te krijgen. De pasta is namelijk erg stug dus alleen daarmee smeren gaat niet.
Ik gebruik bc-mix.

Mijn taarten, cupcakes en cakepops zijn te zien op https://www.facebook.com/pages/Sweets-b … 4941060258 Ik vind het leuk als jij mijn pagina leuk vindt!

2

Re: bc met speculoospasta

Je kan de speculoospasta ook door de bc mengen. Erg lekker!!

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: bc met speculoospasta

Mirjam5 schreef:

Je kan de speculoospasta ook door de bc mengen. Erg lekker!!

Het is ook de bedoeling dat ik het ga mengen maar ben bang dat ik mijn biscuit kapottrek omdat de speculoos met crunch zo stug is. Heb soms al moeite om het om het heel op de boterham te krijgen ;)
Daarom mijn vraag of ik het iets kan "verdunnen" met water?

Mijn taarten, cupcakes en cakepops zijn te zien op https://www.facebook.com/pages/Sweets-b … 4941060258 Ik vind het leuk als jij mijn pagina leuk vindt!

4

Re: bc met speculoospasta

Als het door de bc zit is het niet meer stug.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

5

Re: bc met speculoospasta

Dat klopt, gewoon een goeie lepel door de botercrème mixen. Perfect als vulling.

Groetjes

Workshops en taartbenodigdheden: www.Cakexclusive.be Webshop:www.cakexclusiveshop.be

6

Re: bc met speculoospasta

Als je je bc goed mixt moet het volgens mij ook geen probleem zijn hoor ;)

7 Laatst bewerkt door mamamirel (14-06-2011 19:33)

Re: bc met speculoospasta

Dank jullie wel!!
Ga het morgen gelijk proberen :Y
Hebben jullie nog suggesties voor andere vullingen die daar lekker bij zijn?

Mijn taarten, cupcakes en cakepops zijn te zien op https://www.facebook.com/pages/Sweets-b … 4941060258 Ik vind het leuk als jij mijn pagina leuk vindt!

8

Re: bc met speculoospasta

Sorry, heb het zelf nog nooit in een taart verwerkt maar misschien kan je eens kijken bij een lijst met vullingen en combinaties ;)