1

Onderwerp: banketbakkersroom met...

Ben nog niet zo heel erg thuis in de vullingen,begin daar nou pas een beetje mee te experimenteren..vooral dan voor mezelf  :D

Een maandje terug had ik voor iemand op bestelling een taart gemaakt gevuld met botercreme met bosvruchten patidess erdoor en een laag aarbeienvlaaivulling.De taart vond ze zalig,maar wel wat zoet.
Nu heeft ze er weer 1 besteld (was dus toch erg tevreden haha) en eigenlijk wil ze er banketbakersroom in,maar wat kan ik erbij doen wat het lekker fris maakt.
Jullie suggesties?
Ik zie door de bomen het bos niet meet

Groetjes van Corry
http://taartenvancorry.nl/

2

Re: banketbakkersroom met...

frambozen jam, aardbeienjam, viervruchtenjam,

bbr en rode jam is hier de favourite combi  :Y

3

Re: banketbakkersroom met...

Lemoncurd, dat is citroenjam. Is fris, lekker en een mooie tegenhanger van het zoete.

Re: banketbakkersroom met...

Met exotische vlaaivulling :)

Re: banketbakkersroom met...

Ik zou zeggen iets met jam, of aardbeien, is erg lekker.
Heb het zelf ook al een keertje gemaakt, die met de aardbeien is erg lekker, je kan der ook ardbeien jam voor gebruiken.

succes

groetjes sabrina

6

Re: banketbakkersroom met...

2 lagen banketbakkersroom met verse aardbeien.. :9

'Ik taart, jij taart, wij hebben getaart..'
Mijn taarten zie je op www.facebook.com/LotteTaartenzo

7

Re: banketbakkersroom met...

bbr icm aardbeien is hier heeeeeeeeeeel favoriet  :9

Liefs, Cupper.