Onderwerp: aantal vraagjes (beginner)
Hallo mensen,
ik ben al een behoorlijke tijd bezig met cakes bakken en dat lukt allemaal goed. Ik doe er dan meestal een vulling in en een glazuur laag overheen en versier ze mooi. smaken lekker!
maar nu wil ik een stapje verder. ik wil gaan proberen te stapelen en te werken met rolfondant of marsepein.
hierbij heb ik een paar vragen.
hoop dat iemand op één of meerdere vragen antwoord kan geven.
al vast heel erg bedankt!
- waar kan ik dowels kopen zodat de taart niet in elkaar zakt als ik wil gaan stapelen. En zijn deze wel uberhaupt nodig?
- wat is het verschil tussen rolfondant en marsepein? want de prijsklasse is volgens mij redelijk het zelfde. zit er verschil in smaak misschien? of is het decoreren bij de een moeilijker dan bij het ander..?
- hoelang kun je marsepein/rolfondant bewaren? waar precies? en waar moet ik rekening mee houden?
ik hoop dat ik snel van een van jullie hoor.
overige tips zijn altijd welkom, neem ik met beide handen aan!