1

Onderwerp: Waar ik wel heel erg benieuwd naar ben...

Ik zie hier de meest fantastische (3D) kunstwerken voorbij komen. Wat ik me dan altijd afvraag: kun je al die decoratie eten? Ik weet dat het kán (want ja, marsepein en fondant is nou eenmaal eetbaar) maar wordt de fondant niet knoep hard en is een 'brok' marsepein lekker...?

Gekke vraag misschien maar ik vind het geweldig om naar de taarten te kijken en tegelijkertijd denk ik: zonde van het werk, je kunt het niet opeten...

Ik hoor graag reacties!
Groetjes Linda

2

Re: Waar ik wel heel erg benieuwd naar ben...

Nee hoor, fondant wordt niet 'knoep' hard, het hardt wel wat uit maar niet zodat je het niet meer zou kunnen eten. Of zo'n klont suiker lekker is is een tweede;  zeker als er tylose inzit.
Maar marsepein: laat maar komen die brokken, ikzelf vind het heerlijk! Maar dat geldt natuurlijk ook niet voor iedereen...
Ik vind het niet zonde van het werk; het ziet er prachtig uit; mensen kunnen het eraf nemen en bewaren als ze willen en kinderen eten het vaak toch gewoon 'lekker' op!

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...