Onderwerp: ( spoedje) over de biscuit
hallo,
mijn biscuit is bijna klaar maar wat is wijsheid.
Om de biscuit af te laten koelen in de vorm
of direct uit de vorm te halen?
groetjes angela
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » ( spoedje) over de biscuit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hallo,
mijn biscuit is bijna klaar maar wat is wijsheid.
Om de biscuit af te laten koelen in de vorm
of direct uit de vorm te halen?
groetjes angela
Je kunt hem het beste direct uit de vorm halen. En omgekeerd op een taart rooster af laten koelen. Succes!
dankjewel
ik deed meestal direct eruit halen maar dacht even nachecken voor de zekerheid
Als je hem in de pan laat afkoelen word de onderkant vochtig, waardoor hij juist aan de pan kan gaan kleven.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » ( spoedje) over de biscuit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.