Onderwerp: Ik snap er helemaal niks van!
Ik ben nog niet zo heeeel lang bezig maar wel lang genoeg om te ontdekken dat Bakels voor mij beter bekleed dan funcakes. Echter moest ik net een taart wit bekleden ( en aangezien er bijna geen versiersels opgaan , moest het wel heeeeel netjes en strak) en de bakels is gewoon net snot. Ik heb het op een gegeven moment gemengd met marsepein, crisco, noem het maar op maar het bleef een soort snot . Uitrollen ging prima, niet te dik en zeker niet te dun en bij het oppakken...hupsakee...dondert uit elkaar. Poedersuiker eronder ( dat werkt zowiezo het beste vind ik), ook dat mocht niet baten. Na eenhalf uur heb ik de taart nu wel bekleed maar niet zo strak als ik zou willen en met de smooter moet je er al helemaal niet overheen gaan.
Wie herkent dit?? En wie heeft nog meer tips??
Hellup!
Ik moet binnenkort mijn eerste bruidtaart maken met 3 witte taarten, ik hou nu al mijn hart vast.