Onderwerp: Hoe boetseersels bewaren

Hallo allemaal,

Hoe kan je de boetseersel bewaren?
Is het haalbaar om in een afgesloten doosje tot zondag te bewaren?
Of gelijk op de taart zetten en mee invriezen?
Kan je ze anders beter bewaren als er tylose door zit?

Alvast bedankt.

Groetjes,

Taartje-aardbei33.

Carpe Diem

2

Re: Hoe boetseersels bewaren

in een afgesloten doosje gaat prima!! En niet mee invriezen hoor. Dat geeft alleen maar smeltgevaar bij ontdooien. Tylose heeft geen invloed op de houdbaarheid, alleen op de stevigheid.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: Hoe boetseersels bewaren

Ik heb een boetseersel van fondant en marsepein gecombineerd....kan dit kwaad bij elkaar als ik dit bewaar?

En hoelang kan ik dit dan bewaren? Kan dat een maand?  :o

4

Re: Hoe boetseersels bewaren

Wilkyway schreef:

Ik heb een boetseersel van fondant en marsepein gecombineerd....kan dit kwaad bij elkaar als ik dit bewaar?

En hoelang kan ik dit dan bewaren? Kan dat een maand?  :o

Ja hoor, dat kan je bewaren. Ook een maand (eigenlijk zolang de fondant/marsepein houdbaar is)

5

Re: Hoe boetseersels bewaren

Dankje wel Leonie!

Ik had een troetelbeertje maar de fondant begint nu stroperig te worden en de marsepein is al helemaal gesmolten  :/
Ik heb deze wel al enkele maanden  :o

Maar dan weet ik dat het in ieder geval kan  :D