Re: MamaKaat, HEEEEEELP (sorry.....)
och, da's jammer Nou ja, in ieder geval succes Eline
ben errug benieuwd wat je gaat maken
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » MamaKaat, HEEEEEELP (sorry.....)
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
och, da's jammer Nou ja, in ieder geval succes Eline
ben errug benieuwd wat je gaat maken
O, dat had ik ook even verkeerd begrepen dan idd! Jammer Carien! En wat ben je er lekker vroeg bij met bakken! Slim! Veel plezier volgende week!!
ja, ben normaal ook niet zo snel hoor , maar komende week nogal druk qua taarten (2 opdrachten, dan zoonlief jarig donderdag, dus ook taart en 35 traktaties), voor vrijdagavond een taartopdracht, zaterdag ws en zondag huis vol visite (dus ook nog meer taart), dus tsja. Dat in combinatie met dat dat doorscheppen altijd mislukt
, deed mij besluiten eens op tijd te beginnen
Zo, das druk zeg!! Bak ze dan maar!
ja, ben normaal ook niet zo snel hoor
, maar komende week nogal druk qua taarten (2 opdrachten, dan zoonlief jarig donderdag, dus ook taart en 35 traktaties), voor vrijdagavond een taartopdracht, zaterdag ws en zondag huis vol visite (dus ook nog meer taart), dus tsja. Dat in combinatie met dat dat doorscheppen altijd mislukt
![]()
, deed mij besluiten eens op tijd te beginnen
Jeetje Carien.....respect!
Hoi mamakaat! Bedoel je dan dat ik het recept 1 keer moet maken, en daarmee beide bakpannen moet vullen, of moet ik 1 keer het recept maken per vorm? Ik heb nu het recept keer 1,7 gedaan, en in beide bakvormen gebruikt, en de cakes zijn net uit de oven! allebei pak hem beet 5cm hoog, das te laag he? Maar niet echt ene krater, dus ik houd moed! Ik ga het nog een keer proberen, maar dan hoppa!!!! 160 graden die hap! Verwarm je de oven ook voor? En moet ik na het mixen nog 2 minuutjes langzaam mixen om de grote luchtbellen eruit te krijgen? Maar ja, je spatelt ook nog, dus dat heeft misschien niet zoveel zin? En mijn melk had per ongeluk een beetje gekookt terwijl ik de eieren aan het wegen was, is dat erg?
Hij is trouwens LEKKER!!!
O ja! Ik heb trouwens zin in zaterdag!!!!
Nou moet ik nog even nieuwe eieren zien te scoren morgen... op hemelvaartsdag... chips...
haha, ik moet echt om jouw stukjes lachen, ben je in het echt ook zo'n babbelkont? nou ja, ik zal het maandag wel ondervinden, ik hoop dat we aan die roos toekomen, ik ratel zelf doorgaans ook aan één stuk door...dat wordt dus een rolletje duct-tape meenemen voor over onze mond
Wat trouwens te gek dat jij zaterdag al mag swirliëen, ik pas in oktober... (niet jaloers hoor.. ) wel posten he?
doei!
wilde de ws errug graag doen , heb nog wel een tijdje getwijfeld hoor, maar goed.
Ach, 't moet allemaal kunnen, maar of het heel gezellig blijft....
Nou ik ben blij dat je komt hoor! Paar daagjes rustig aandoen er na dan Komt vast goed!! Die mama's van tegenwoordig kunnen alles tegelijk!
Hoi ik heb dit eens voorgehad met een langwerpige cake. Bij nader onderzoek van de ingrediënten bleek dat ik in plaats van een theelepel bakpoeder een soeplepel had genomen. Ik bak alleen maar op recept nooit met mixen en heb dit maar 1x voorgehad. Ik weet niet of je bakpoeder hebt gebruikt?
Alles rijst inderdaad heel erg mooi met bakpoeder, maar je mag er zeker niet teveel van gebruiken.
Eline25 schreef:Hoi mamakaat! Bedoel je dan dat ik het recept 1 keer moet maken, en daarmee beide bakpannen moet vullen, of moet ik 1 keer het recept maken per vorm? Ik heb nu het recept keer 1,7 gedaan, en in beide bakvormen gebruikt, en de cakes zijn net uit de oven! allebei pak hem beet 5cm hoog, das te laag he? Maar niet echt ene krater, dus ik houd moed! Ik ga het nog een keer proberen, maar dan hoppa!!!! 160 graden die hap! Verwarm je de oven ook voor? En moet ik na het mixen nog 2 minuutjes langzaam mixen om de grote luchtbellen eruit te krijgen? Maar ja, je spatelt ook nog, dus dat heeft misschien niet zoveel zin? En mijn melk had per ongeluk een beetje gekookt terwijl ik de eieren aan het wegen was, is dat erg?
Hij is trouwens LEKKER!!!
O ja! Ik heb trouwens zin in zaterdag!!!!
Nou moet ik nog even nieuwe eieren zien te scoren morgen... op hemelvaartsdag... chips...
haha, ik moet echt om jouw stukjes lachen, ben je in het echt ook zo'n babbelkont? nou ja, ik zal het maandag wel ondervinden, ik hoop dat we aan die roos toekomen, ik ratel zelf doorgaans ook aan één stuk door...dat wordt dus een rolletje duct-tape meenemen voor over onze mond
![]()
Wat trouwens te gek dat jij zaterdag al mag swirliëen, ik pas in oktober... (niet jaloers hoor..) wel posten he?
doei!
Ikke een babbelkont? Nee hoor!
Nou, dat was een korte reactie toch?
Hoi ik heb dit eens voorgehad met een langwerpige cake. Bij nader onderzoek van de ingrediënten bleek dat ik in plaats van een theelepel bakpoeder een soeplepel had genomen.
Ik bak alleen maar op recept nooit met mixen en heb dit maar 1x voorgehad. Ik weet niet of je bakpoeder hebt gebruikt?
Alles rijst inderdaad heel erg mooi met bakpoeder, maar je mag er zeker niet teveel van gebruiken.
dank voor je meedenken in het recept staat de bakpoeder in grammen genoemd en dat heb ik braaf aangehouden
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » MamaKaat, HEEEEEELP (sorry.....)
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.