1

Onderwerp: slagroomvraagje

Ik moet voor as. zondag voor een vriendin een taartje maken met een vulling van aardbeivlaaivulling en slagroom (mijn vriendin lust alleen maar slagroom en wil er dus niet wat anders in). Normaal maak ik een taart altijd 1 dag van te voren, maar nu lukt mij dat niet omdat ik zaterdag de hele dag weg ben. Ik wil hem nu dus vrijdag maken (heb ik de hele dag de tijd), maar is hij zondags dan nog lekker??

2

Re: slagroomvraagje

ik zou het niet doen. een goede regel om te onthouden is dat slagroomgebak dat bij de bakker verkocht wordt, dezelfde dag nog weggegooid wordt als het niet verkocht is.

1 dag van te voren doe ik ook, maar 2 dagen zou ik echt niet doen.

er zijn al heel veel topics over geweest dus als je de zoekfunctie gebruikt kom je ze vast tegen  :)

3

Re: slagroomvraagje

Je kunt hem ook een dag invriezen en 24 uur van tevoren in de koeling zetten.

Groetjes, Elly

4

Re: slagroomvraagje

Persoonlijk vind ik dat je het goed aan slagroom kunt proeven als ie is ingevroren...
En vrijdag maken voor zondag vind ik ook te lang, ik zou het niet doen en evt. overleggen of er echt geen andere vulling bij kan.

It's just a piece of cake

5

Re: slagroomvraagje

Slagroomvulling of slagroomtaart alleen maken op de dag zelf of de avond ervoor. Invriezen vind ik ook geen optie, slagroom word er zeker niet lekkerder op.

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

6

Re: slagroomvraagje

ik zou hem dan nog wel invriezen maar dat is ieder voor zich de een vind dat wel lekker de ander niet. succes

Groetjes Marleen