Onderwerp: Toch nóg een vraagje over te droge biscuit...

Ik heb gezien dat er al verschillende topics zijn hierover, maar ik wil liever niet tremperen en iets korter bakken wil ik proberen.
Maar is er nog een manier om de biscuit (van de webshop, funcakes)  iets natter te krijgen? Zou ik er extra ei aan toe kunnen voegen of doet ei iets anders met je biscuit?
Alvast bedankt voor t meedenken!
Groetjes Esther

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

2

Re: Toch nóg een vraagje over te droge biscuit...

Misschien boter toevoegen: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=150829

3

Re: Toch nóg een vraagje over te droge biscuit...

Meestal voel ik het gelijk als mijn biscuit te droog is want dan word de buitenkant te hard...
Wat ik doe is hem warm op een taartrooster leggen (wat ik ook doe als ie niet te droog is om hem af te laten koelen) en dan doe ik er een plastic zak rond zodat de condens terugslaat op de taart en hij zachter word.

It's just a piece of cake

Re: Toch nóg een vraagje over te droge biscuit...

Ellen1981 schreef:

Meestal voel ik het gelijk als mijn biscuit te droog is want dan word de buitenkant te hard...
Wat ik doe is hem warm op een taartrooster leggen (wat ik ook doe als ie niet te droog is om hem af te laten koelen) en dan doe ik er een plastic zak rond zodat de condens terugslaat op de taart en hij zachter word.

Mmmm...zo doe ik t altijd...maar dan nog....mag hij wel wat natter.. :think:

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

5

Re: Toch nóg een vraagje over te droge biscuit...

Minder lang in de oven? Anders word je biscuit toch niet droog?
En tremperen......daar heb ik een hele andere mening over  ;)

Groet, Jolanda

6

Re: Toch nóg een vraagje over te droge biscuit...

moscovisch gebruiken dat is minder droog