1

Onderwerp: geen klopfix of mascarpone in huis ?, hoe nu kloppen ?

heb nog een restje slagroom staan (had gisteren quiche gemaakt   :P )

dacht ik klop de slagroom wel even, maak klein taartje.

maar geen klopfix in huis en ook geen mascarpone,

hoe kan ik de slagroom stevigere maken,

of hoeft dat niet perse ?

hoop dat iemand het weet

2

Re: geen klopfix of mascarpone in huis ?, hoe nu kloppen ?

heel klein beetje tylose erdoor heen

groetjes Colinda   mijn motto : bijzonder feest , eigen taart
                              www.bijzondertaartje.nl

3

Re: geen klopfix of mascarpone in huis ?, hoe nu kloppen ?

Langzaam opkloppen..

Re: geen klopfix of mascarpone in huis ?, hoe nu kloppen ?

Ik las laatst hier op t forum er een lepeltje jam doorheen, wordt hij sneller stevig van en blijft ook stevig!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

5

Re: geen klopfix of mascarpone in huis ?, hoe nu kloppen ?

tylose en jam heb ik allebei in huis  !

6

Re: geen klopfix of mascarpone in huis ?, hoe nu kloppen ?

tylose en jam heb ik allebei in huis  !

7

Re: geen klopfix of mascarpone in huis ?, hoe nu kloppen ?

gewoon kloppen t word vanzelf wel slagroom? er hoeft helemaal geen versteviger in

8

Re: geen klopfix of mascarpone in huis ?, hoe nu kloppen ?

was maar klein beetje over,

maar vond hem niet stevig geworden,

maar weggegooid
helaas

bedankt voor tips,

mss volgende keer