Onderwerp: Cake pops
Hallo!
Helemaal nieuw hier. Heb al heel wat gevonden over cake pops, vind het ook prachtig dat deze in Nederland al zo gekend zijn. Hier in België is dat nog totaal niet het geval.
Ik heb toch een vraagje hierover.
Ik heb het boek van Bakerella (Angie Dudley) gekocht. Ik zou op 2 juni prachtige cake pops willen presenteren op het lentefeest van mijn dochter. In het recept van hoe je ze moet maken volgens Bakerella, mengt zij haar cake met kant-en-klare glazuur. In een ander recept op het internet werd het gemengd met frosting volgens een recept van Martha Steward.
Heb ze deze week al eens getest, en heb als vulling die frosting van Martha Steward gebruikt. Heel goed gelukt voor een eerste keer hoor, maar zoveel suiker!! Het is net één grote suikerbol dat je aan het opeten bent.
Op dit forum wordt gezegd dat je botercrème kan gebruiken als mengsel. Nu is mijn vraag: Wat is jullie ervaring daarin? Gebruiken jullie frosting, botercrème of toch kant-en-klare glazuur? En die botercrème, hoe maak je die nu precies?
Alvast bedankt!